Τα συστατικά μας εδώ στην Urtekram φροντίζουμε να είναι φυσικής προέλευσης και πιστοποιημένα από την Ecocert Cosmos Organic—ένας μεγάλος ανεξάρτητος οργανισμός πιστοποίησης που επιθεωρεί και εξετάζει αυστηρά ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής μας, από τα συστατικά μέχρι το τελικό προϊόν, συμπεριλαμβανομένων των περιεχομένων, των πρώτων υλών, το υλικό παραγωγής, συσκευασίας και κειμένου (ετικέτας πίσω στα προϊόντα μας). 

Τα φυσικά προϊόντα φροντίδας περιποίησης μαλλιών, σώματος και γενικής περιποίησης, φέρουν επίσης το λογότυπο της vegan society που εγγυάται ότι τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από συστατικά ζωικής προέλευσης και ότι η διαδικασία παραγωγής είναι επίσης απαλλαγμένη από ζωικά προϊόντα, υποπροϊόντα και παράγωγα. Επιπλέον, η Vegan Society εγγυάται επίσης ότι τα προϊόντα δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα (cruelty free!).

Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε εξαιρετικά φυσικά ενεργά συστατικά όπως είναι η αλόη βέρα, το βούτυρο καριτέ, λάδι jojoba καθώς και υαλουρονικό οξύ. Μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιο ανταποκρίνεται πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες σας και να γίνει ο δικός σας αγαπημένους σύντροφος στην περιποίηση της επιδερμίδας, των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.